Solide kuglehaner fra KLINGER

Solide kuglehaner fra KLINGER

Har du også ledt efter et sted, der ligesom kan blive dit go to, når du skal finde en leverandør af ting som kuglehaner, kontraventiler, pneumatiske aktuatorer og meget andet, som ikke umiddelbart kan findes hos den gængse isenkræmmer og gør-det-selv-mand. Jeg har selv været en af dem, der har bakset en hel del, for at finde en slags udbyder, hvor jeg kunne anskaffe mig nye pneumatiske aktuatorer og kuglehaner, da disse er særligt efterspurgte i min virksomhed. Jeg kendte kun KLINGER af navn, men da jeg først kom ind på deres hjemmeside, blev jeg positivt overrasket. De har jo nærmest alt hvad hjertet kan begære indenfor ventiler, instrumenter, pakninger og tætninger til en lang række applikationer og forskellige installationer. Men særligt glad blev jeg som sagt for at se kuglehaner og pneumatiske aktuatorer på listen over inventar.

Hvorfor netop pneumatiske aktuatorer?

En pneumatisk aktuator er en enhed, der kan konvertere energi – oftest trykluft, til mekanisk bevægelse. Når jeg taler om bevægelse mener jeg her, en roterende eller en linær en af slagsen, alt afhængigt af de pneumatiske aktuatorer. Som du måske fornemmer, er der tale om noget lidt mere avanceret end blot kuglehaner. Derfor kan jeg nærmest ikke få armene ned over at have fundet begge dele hos KLINGER Danmark. Det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg vælger at gøre min indkøb her.

Solide kuglehaner fra KLINGER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *