Sølv lysestager

Sølv lysestager

Gense har mange smukke sølv lysestager i korpus sølv. Alle sølv lysestager produceres på fabriksanlægget i Eskilstuna, lige som det altid har gjort. Sølv lysestager og sølvtøj er nemlig Genses specialitet.

Populære sølv lysestager af høj kvalitet

Kvalitet har lige siden starten været et af Genses mest profilerede nøgleord. Og står man med Genses sølv lysestager i hånden, er man da heller ikke i tvivl om at her er der et produkt, som er udarbejdet og designet med kvalitet for øje. Et af de populære mærker inden for sølv lysestager fra Gense er Cohr. Oprindeligt er disse sølv lysestager designet af Carl M. Cohr, der i 1887 startede med at fabrikere sølvskeer. Siden kom sølv lysestager til, og Cohr endte med, at blive den største sølvvarefabrik i Skandinavien. I dag er rettighederne til Cohr købt af Gense, som har flyttet produktionen til Eskilstuna, men håndværkstraditionerne holdes stadig i hævd når det gælder de unikke sølv lysestager.
Et andet populært navn at kigge efter, når det gælder sølv lysestager fra Gense er CPB. Forkortelsen dækker over designeren Prins Carl Philip, der blandt andet er uddannet designer fra Rhode Island School of Design i USA og Forsbergs School i Stockholm.

Sølv-lysestager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *