Sølvbestik i det pæneste design

Sølvbestik i det pæneste design

Jeg har været på kundebesøg de seneste par dage. Her jeg været inviteret med rundt, for at se kundens forskellige aktive projekter, med henblik på, at jeg skal udarbejde en optimerings rapport for dem. Kunden har en virkelig god frokostordning, og i deres kantine har de det flotteste sølvbestik fra Gense. Det er virkelig flot og designet spiller bare maks. Jeg har sjældent spist med så flot bestik og jeg må da også afsløre, at jeg allerede nu, har skrevet deres sølvbestik på årets jule ønskeseddel. Jeg har også været inde på deres hjemmeside for at finde frem til det rette bestik, og i den forbindelse har jeg også vist bestikket frem for min mand. Han var selvfølgelig ikke helt lige så begejstret som jeg, men han kunne dog stadig godt se, at det er sølvbestik i den noget pænere ende af designskalaen. Derfor var han også enig i, at det er et fint ønske til julen.

Flotte Sølv Lysestager

Da jeg kiggede lidt rundt på Genses hjemmeside, fandt jeg ud af, at de også sælger flotte sølv lysestager. De ejer rettighederne til Cohr, som er en gammel dansk fabrikant af sølv lysestager. I dag fremstiller Gense lysestagerne på deres fabrik i Eksilstuna og deres sølvsmede gør en dyd ud af, at fremstille et unikt produkt.
Jeg må indrømme at jeg også har tilføjet disse lysestager i sølv til min ønskeliste, da jeg er helt vild med dem. De ville helt sikkert også pryde vores kontor herinde, da der mangler lidt til hyggen. Nu går vi jo den mørke tid i møde, og det ville være super fint, hvis vi kunne få lidt hyggeligt belysning fra stearinlys.

Sølvbestik i det pæneste design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *