Sort bestik

Sort bestik

Jeg tror jeg hare n blanding af en indretningsarkitekt, en designer o gen dekoratør boende I maven. Eller i sindet om ikke andet – de er i hvert fald i mit indre et sted. Det startede da jeg var ganske ung. Jeg begyndte at gå mere op i, hvordan jeg gik klædt, hvordan håret blev klippet, hvordan værelset blev udsmykket og om det hele spillede æstetisk. Efterhånden som jeg er blevet ældre, er denne tendens faktisk bare blevet ved med at fortsætte for mig. Nu er det dog ikke længere, hvorvidt plakaterne med Backstreet Boys, der bliver koordineret i størrelser og farver, men mere mit hjem som helhedsindtryk. Jeg har efterhånden sat mit præg på alle rum, men bliver ved med at vende tilbage til min stue som et projekt, jeg virkelig kan lide at blive ved med at arbejde med. I øjeblikket er jeg næsten helt besat af sort bestik. Et middagsbord er for mig meget mere end blot 4 tallerkener. Jeg elsker at nusse med bordløbere, beplantning, lækkert design og skåle fra kendte mærker. Jeg har for nyligt opdaget Gense, hvilket har gjort min indretning endnu sjovere.

Æstetik og stil med sort bestik fra Gense

Gense har i mange år samarbejdet med en række forskellige designere. Det er der kommet en perlerække af forskellige designs og produkter ud af, blandt andet sort bestik. Vi kender alle sammen udtrykket: at spise med øjnene. Maden smager bare bedre, når man samtidig bliver præsenteret for en æstetisk oplevelse, som sort bestik kan være med til at give. Et velsmagende måltid handler nemlig ikke kun om, hvorvidt maden indeholder de lækre krydderier eller råvarer, men også om hvordan den bliver serveret. Der synes jeg virkelig at sort bestik gør noget ekstra

Sort bestik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *