Sort bestik

Sort bestik

Forleden aften var jeg til middag hos min veninde og hendes nye kæreste. De er for nyligt flyttet sammen og jeg har i mange måneder måtte lægge øre til hendes lange historier om, hvor mange penge han havde og hvor god stil han havde, så jeg havde faktisk virkelig glædet mig til at se, om nu det hele var så glamourøst som hun sagde. Jeg havde lidt en blanding af forventning og foragt, fordi jeg generelt har svært ved folk, der taler meget om penge og alt det, som de har råd til. Jeg må dog indrømme, at jeg virkelig blev glædeligt overrasket. Hverken min veninde eller hendes kæreste gjorde synderligt meget ud af at fortælle om diverse ting. Jeg sad dog alligevel i al hemmelighed og beundrede det hele. Særligt det sort bestik på det smukt dekorerede bord. Jeg forsøgte at studere mærket uden at vække opsigt, og opdagede at det var fra Gense. Jeg havde faktisk aldrig tænkt over at sort bestik kunne gøre så meget for udtrykket, men jeg må indrømme at jeg virkelig synes godt om det.

Giv borddækningen lidt kant med sort bestik

Efter en vellykket aften nåede vi dårligt ind af døren, før end jeg havde fundet min computer frem fra dens etui og fundet Genses hjemmeside og informationer om sort bestik. Det viser sig, at Gense gennem mange år har samarbejdet med mange forskellige designere, der alle har været med til at sætte et præg på brandet. Det sorte bestik giver ekstra kant til den traditionelle borddækning, og hvis man ikke har fundet sig en rig kæreste der køber alle de dyre ting til en middag, så kan man da i al fald altid selv starte med at få et mere råt look til de knapt så dyre tallerkener.

Sort bestik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *