Sort bestik – en del af det nye sort

Sort bestik – en del af det nye sort

Nogle mennesker har masser af personlig stil, mens andre famler i blinde og enten køber den ene rædsel efter den anden, eller også ender de med at købe præcis det som alle andre har og indsætte det vilkårligt i deres hjem. For mig, er det helt klart folk med deres egen unikke og personlige stil, der har de mest interessante hjem. For mig startede det i det små, hvor jeg skulle have små tæpper for lige at bringe lidt hygge ind forskellige steder i hjemmet. Da jeg var færdig med tæppe projektet gik jeg i gang med badeværelset, siden køkkenet, så soveværelset og stuen. Nu er jeg nået til borddækning. Jeg synes ikke bare at det at dække et bord, kan bagatelliseres. Et bord er ikke bare et bord. Der skal være den fine opdækning, hvor man tænker galla. Den mindre fine og hverdagsagtige. Min nyeste fetisch er så borddækning. Det rå look tiltaler mig virkelig i øjeblikket.  Derfor har jeg anskaffet mig sort bestikGrillpande i lækkert design

Ikke nok med sort bestik. Når det kommer til det rå, er jeg også enormt kræsen, når det kommer til køkkenredskaber og materialer af høj kvalitet. Min grillpande har også et råt look og passer enormt godt ind i min egen personlige indretning. Det tog mig også lidt tid at få valgt den perfekte grillpande. Men fter langs tids søgen skete det endelig.

Sort bestik – en del af det nye sort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *