Spændende ide til personalegaverr

Spændende ide til personalegaverr

Vi har en rigtig god arbejdsplads, hvor der er rigtig godt sammenhold, god stemning, og gode arbejdsforhold. Hvert eneste år får vi gaver både ved fødselsdage, påske og jul. Det er bare en lille fin ting, som egentlig bare skal symbolisere, at der sættes pris på os. I år har vi fået personalegaverr fra Karamelleriet, og jeg tror personligt dårligt, at jeg kunne have været mere tilfreds end jeg er med den. Det er måske den bedste firmagave jeg har modtaget i al min tid i firmaet. Det skyldes selvfølgelig, at jeg har en enormt sød tand, der skal tilfredsstilles og som kun bliver tilfredsstillet, hvis den af og til får mulighed for at spise noget lækkert. Derfor kunne jeg nok ikke rigtigt have ønsket mig en bedre personalegaverr end den vi fik i år. Andre år har vi fået meget vin eller lignende, når vi har fået firmagaver, men nu er det som om de højere magter har set lyset.

Firmagaver for enhver smag og til stort behag

Hvis man endelig skal uddele firmagaver eller personalegaverr, er det altid en god ide at finhde den der gyldne middelvej, hvor mange mennesker kan blive glade. Der er som regel næsten altid nogen, der ikke bryder sig synderligt om rød eller hvdvin, men det er meget sjældent, at folk ikke kan lide søde sager og sætter pris på personalegaverr og firmagaver, hvor der er købt lidt lækkert til at stille den søde sult.

Spændende ide til personalegaverr
Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *.