Spray tan København

Spray tan København

Når du skal have foretaget en spray tan København, så forbered dig i god tid hjemmefra. Bær ikke makeup eller deodorant på dagen, du bliver blot bedt om at tage det af. Undgå også smykker og accessoires der kan give hvide streger og områder. Og sørg for at være iklædt løst tøj, der ikke kan gnide overskydende farve af. Du bør heller ikke bære stramt fodtøj, og langt hår skal gerne sættes op efter en spray tan København for at undgå samme problem med overskydende farve.

 Efter din spray tan København

De fleste formler af spray tan København i dag, vil sørge for at du ikke får et alt for orange udseende før afvaskning. Det er netop dét der er fordelen ved at vælge en professionel kosmetolog København til at udføre en spray tan København på én. De ved hvad de gør, og har de perfekte produkter. Du kan dog syne mørkere end du lige havde tænkt dig, men farven vil falme lidt i løbet af det næste døgns tid.

En spray tan København behandling kan have en lidt særlig lugt – vil du skjule den efterfølgende, så brug parfume på dit tøj, ikke på din hud. Det anbefales dog gerne, at du ikke har de vilde planer på resten af dagen, for så er du helt sikker på at ikke at smitte af i løbet af dine aktiviteter, eller stå og have en alt for tydelig spray tan København farve til en begivenhed.

Spray tan København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *