Stål bestik der vinder priser!

Stål bestik der vinder priser!

Vi har mange produkter har vundet priser, ikke mindst vores stål bestik, som  er med i diverse toplister over både kvalitet, og design. Det er vi selvfølgelig stolte af hos Gense, og vi fortsætter altid med at udvikle og forbedre nye og spændende bestik med innovative designs. Her hos Gense synes vi at livet er for kort til kedelig plastik bestik, og at en god bøf smager bedre hvis den er skåret med kvalitets bestik. Det er faktisk også bevist.

Der er mange faktorer der skal være på plads for at give en god madoplevelse. Hvis du er i godt selskab med venner eller familie vil den samme mad smage bedre end hvis du sidder i et propfyldt tog i myldretiden, på vej hjem efter en 10 timers arbejdsdag. Hos Gense har vi desværre ikke mulighed for at tømme tog kupeen for dig. Vi kan derimod sørge for at du får den bedst mulige oplevelse ud af din mad, ved hjælp af vores stål bestik.

Den bøf der har fået 3 minutter for meget på panden, vil alligevel smage dejligt med hjælp fra vores bestik.

Mange fordelene ved stål bestik

Der er rigtig mange fordele ved stål bestik, ikke mindst ved rustfrit stål bestik. Vi vil prøve at komme ind på nogle af fordelene her på denne side

  • Holdbarhed

Holdbarhed ved stål bestik generelt, er langt større end ved almindeligt bestik. Selvom du nok aldrig har prøvet at knække din nuværende gaffel ved at stikke den ned i maden så betyder Holdbarhed altså noget for bestik. Gense bestik skal ikke vedligeholdes ud over almindelig rengøring, og Gense bestik har en lang levetid.

Stål bestik der vinder priser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *