Støbejern

Støbejern

Støbejern er rent teknisk en legering af jern, kulstof og silicium. Det er ikke kun i vores tid at materialet er populært, nej, det har det faktisk været siden 1700-tallet, hvor det blev brugt til konstruktionsformål og til udsmykning. I dag bruges støbejern blandt andet også til værktøjer i køkkenet, hvor det slidstærke materiale har vist sit værd.

Støbejern fra Gense

Gense producerer et væld af varer i støbejern, og det er tydeligt at Genses naturlige blik for høj kvalitet og godt design, går godt i spænd med det robuste støbejern. Produktkataloget dækker over alt fra pander i støbejern til morter med mere. Uanset hvad du vælger, kan du genkende den høje Gense kvalitet og de tidløse og stilrene designs, der vil pryde dit køkken i mange år fremover.
Vi kan ikke sige nok godt om støbejern produkter fra Gense, vi er ganske simpelthen begejstrede. Vores køkkener har aldrig set bedre ud, og alle pander i støbejern holder i mange år fremover med kun en minimal indsats for at vedligeholde kvaliteten og den jævne varmefordeling ved brug.

Støbejern

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *