Støbejernspande

Støbejernspande

Støbejern er det nye sort, når det kommer til det ultimative værktøj i køkkenet og til madlavning. Hvis du er typen, der ønsker kvalitet i køkkenet, er der faktisk nok ikke et bedre værktøj end det af støbejern. Både en støbejernspande og andre støbejernsprodukter er det ideelle køkkenværktøj til at stege, brase, simre og brasiere i.

 

En støbejernspande der er professionelle værdig

En støbejernspande er for eksempel ganske uundværlig, hvis du skal tilberede din mad ved enten meget høje eller ved meget lave temperaturer. Det, der gør støbejernspande til noget særligt er, at den holder en konstant varme som fordeles jævnt over hele pandens overflade. Hvis du er god til at pleje din støbejernspande og gøre lidt ekstra for den, vil du endda opleve, at råvarerne ikke hænger fast.

Men er det ikike vanskeligt at passe på sådan en pande og kræver den ikke en masse vedligeholdelse, spørger du måske? Til det er svaret ganske enkelt nej. En støbejernspande er uhyre enkelt at holde og passe på.

Et par gode fif, er at huske, at du aldrig må rengøre din pande med sæbe. Det ødelægger faktisk panden og kan få overfladen til at virke klistret. Du kan i stedet vaske den med varmt vand og tørre den efter med lidt madolie.

Støbejernspande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *