Støbejernspande

Støbejernspande

Nyder du også at invitere til selskaber? Ikke altid fordi dine venner er de bedste i verden, fordi vinen smager dejligt i solskin, eller fordi I ikke har talt sammen i 100 år, men mere fordi dejligt selskab også tit er forbundet med ekstra lækker mad?

Når det kommer til vores familie og venner, er vi gode til at hanke op i os selv og tænke kreativt. Men hvis man gerne vil lave gourmet mad, kræver det også gode værktøjer. En sprød stegeskorpe eller den perfekte one-pot, bliver helt perfekt, hvis man laver den ordentligt. For eksempel med en støbejernspande fra Gense.

 

Støbejernspande din bedste ven i køkkenet

En støbejernspande er det ultimative redskab for den køkkenentusiaster, men faktisk et køkkenværktøj, der er en kok værdigt. Det er gedint håndværk, der holder mange år frem, hvis man forstår at passe godt på det. Det geniale ved støbejern er, at det egner sig særligt godt både hvis man skal lave mad ved meget høje temperaturer, men også ved meget lave. Støbejernspande overflade holder og fordeler varmen jævnt, så den er ens på hele panden. Støbejern er også genialt i det det kan puttes i ovnen, så du sparer dig selv for ekstra opvask.

Støbejernspande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *