Støbejernspande et redskab for livet

Støbejernspande et redskab for livet

Hos Gense forhandler vi et bredt udvalg af køkkenredskaber i støbejern. Til dig, der ønsker god kvalitet, er det svært at finde bedre redskaber, end dem af støbejern. En støbejernspande er eksempelvis et oplagt valg til både at stege, simre, brase og braisere. Materialets overflade gør, at råvarerne slipper let, så madlavning bliver som en leg.

En støbejernspande fordeler varmen let over hele panden, og er nærmest uundværlig, når det kommer til at tilberede mad ved en konstant høj temperatur, eller ved meget lav varme. Mulighederne er mange. En anden fordel er, at panden kan komme i ovnen. På denne måde slipper du for at skulle øse din mad over i et ovnfast fad, men kan i stedet spare både tid og opvask ved blot at placere panden direkte i ovnen og tilberede din mad i en eneste genstand.

Pas godt på din støbejernspande

Har du først investeret i en støbejernspande, er du allerede godt i gang med at sikre dig selv en lang række af veltilberedte og lækre måltider, og det kan godt betale sig pa passe godt på den. Tager man sig tid til at pleje sin pande, kan den nemlig holde i mange årtier.

Støbejernspande et redskab for livet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *