Støbejernspande – madlavningens mester

Støbejernspande – madlavningens mester

Der er mange sværvægtere i kategorien af kvalitetskøkkenredskaber, men et godt bud på en sikker vinder er måske en støbejernspande fra Gense. En støbejernspande kan blive din bedste ven, hvis du ønsker at lave retter, der enten kræver meget høje og konstante temperaturer, eller meget lave. Panden fordeler varmen jævnt over hele fladen, så råvarerne tilberedes ens fra alle sider. Kræver din ret både stegning og bagning, er dette heller ikke et problem, da panden netop tåler meget høje temperaturer. Du kan derfor nemt ordne din stegning på komfuret, for så bagefter at sætte din ret i ovnen, uden først at skulle flytte indholdet til en skål eller et fad.

Pleje og pasning af din støbejernspande

Overfladen på din støbejernspande sørger for, at maden let slipper og ikke sidder fast. God kvalitet er ikke altid billigt, og det kan derfor betale sig at passe godt på panden, så du kan få glæde af den, så længe som muligt. Panden er også økonomisk, idet du ikke skal bruge sæbe eller opvaskemidler for at gøre den ren. Faktisk vil sæbe kunne ødelægge din pande og gøre den klistret. Du kan i stedet nøjes med at vaske panden af i varmt vand og tørre eftermed en tør klud og lidt madolie, så panden bevarer sin glatte overflade.

Støbejernspande – madlavningens mester

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *