Støbejernspande

Støbejernspande

En støbejernspande er ideel til dig der ønsker kvalitet og lækkert værktøj i køkkenet. Støbejern er blandt det bedste materiale til pander og gryder, og med en støbejernspande i skabet, sikrer du at du altid har en pande til den perfekte stegning af bøffer med mere. Støbejernspander kan nemlig bruges til alt fra at stege, brase, simre og braisere. Der er næsten uendelige muligheder.

 

En støbejernspande der bare holder

Investerer du i en god støbejernspande fra Gense får du et lækkert produkt, der holder i mange år fremad. Gense har et bredt udvalg inden for støbejern, og en støbejernspande til ethvert behov er blot en af deres spidskompetencer.

Og har du nu investeret i en støbejernspande, så anbefaler vi at du indvier den med at stege den perfekte bøf. Start med at varme din støbejernspande godt op, så den er glødende varm. Krydr din gode bøf med salt, og tilsæt lidt olie på støbejernspanden. Placer forsigtigt kødet i den varme olie. Vend hver 15-20 sekund, for at opnå en sprød yderside og perfekt midte. Lad den færdigstegte bøf hvilke i minimum 5 minutter, for at bevare saften inde i kødet. Krydr med friskkværnet peber og nyd smagen.

Støbejernspande.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *