Stolelift

Stolelift

En stolelift fra Jøhl er en stol, der sidder fast på din trappe, og via en skinne og en lille elektronisk motor, køre op og ned i et behageligt tempo. På den måde får du en sikker og nem løsning, når trappen er blevet for stejl eller besværlig, men man stadig ønsker at blive boende i sit eget hjem.

Med en installeret stolelift kan du også fragte ting med dig op og ned af trappen, som for eksempel vasketøj, bagage eller varer fra købmanden.

 

Stolelift priser varierer

Det er svært at sige hvad en stolelift helt præcist koster, for det variere an på trappen, og der findes ca. lige så mange priser, som der findes trapper. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt til Jøhl, som kan skræddersy en stolelift til netop din trappe, måle op hjemme hos dig, og derefter komme med en helt præcis pris, der er inklusiv alt. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige pris til lige netop din trappe og kommende stolelift.

Prisen varierer blandt andet an på om trappen en stolelift skal installeres på, er en lige trappe eller en kurvet trappe. Derudover har antallet af trin og eventuelle komplikationer omkring trappen også indflydelse på den endelige pris.

Stolelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *