Stolelift

Stolelift

En stolelift er en stol med en lille elektrisk motor, som monteres på en skinne, der er placeret på trappetrinnene. På grund af den diskrete og nemme installation er det muligt at montere en stolelift i ethvert hjem, således at husets beboer(e) kan transporteres let og sikkert mellem husets etager. Med en installeret stolelift kan der også uden problemer fragtes ting som købmandsvarer, bagage og vasketøjskurve.

 

Hvem har brug for en stolelift?

Stolelift installationer er mest set installeret i private hjem, hvor der bor ældre personer og personer med et fysisk handicap, der ikke ønsker at flytte. Den umulige trappe er en af de mest brugte grunde til at man flytter fra et ellers elsket hjem og en bolig man har gode minder i. Med en stolelift er dette ikke længere en nødvendighed.

Der findes et bredt marked for stolelift løsninger, men vi anbefaler Jøhl, som står for kvalitet, sikkerhed og god service. Igennem mange år har de hjulpet tusindvis af danskere med at få en lettere hverdag, ikke kun hjemme i privaten, men også i industri og erhvervsejendomme, hvor det kan være nødvendigt at montere en stolelift eller flere trappelifte.

Jøhl har et godt udvalg af stolelift produkter og installationer, men hvad de koster, afhænger helt af trappen de skal installeres på. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt til Jøhl og får booket et uforpligtende møde, hvor en fagmand kommer ud og beser din trappe, tager mål og laver udregninger præcis ud fra din trappe og dit hjem. Så er du sikker på at få den helt rigtige pris.

Stolelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *