Stolelift

Stolelift

Har du været ude for en ulykke der har påvirket din mobilitet eller har årenes gang sat sine spor i benene? Det sker for os alle før eller siden, eller for nogen vi kender. Derfor anbefaler vi også at man holder sig opdateret og bekendt med firmaet Jøhl, som siden 1978 har hjulpet masser af danskere med at få en øget livskvalitet og en nemmere hverdag.

Om Stolelift

En stolelift kan være det perfekte hjælpemiddel, når trapperne i hjemmet er blevet sværere at håndtere. Med en stolelift installeret kan du atter forcere trapperne let og enkelt, og installationen er så enkel og diskret at den ikke ødelægger hjemmets øvrige indretning. Via en fastmonteret skinne på trappen, bliver din siddestol kørt op og ned hen over trappens trin. Det hele styres fra stolens armlæn, og der er plads til at du kan have en pose med vare stående, eller fragte andre ting op og ned samtidig med dig selv. En stolelift kan installeres uanset trappens længde og materialer, og knæk på trappen med mere, er heller ikke et problem.

Jøhl har erfaring fra både private hjem og institutioner og bofællesskaber, hvor de har installeret løftesejl og hjælpemidler til plejepersonale, men også har installeret trappelifte og stoltlift til masser af beboere.

Stolelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *