Stolelift

Stolelift

En stolelift er en oplagt mulighed, hvis man i virkeligheden godt kunne bruge en elevator, men ikke har plads eller mulighed for at installere én. Derfor er installationen af en stolelift også en unik og skelsættende løsning, i private hjem, hvor trapperne er begyndt at volde besvær.

Om Stolelift

Med en skræddersyet stolelift fra Jøhl får I en løsning, som imødekommer alle jeres behov, og som ikke ødelægger hjemmets arkitektoniske stil og fremståen. Det betyder at I ikke behøver gå på kompromis med hjemmets udseende og stilart, da en stolelift installeres diskret i de allerede eksisterende rammer. Også i fredede bygninger, er det en mulighed at installere en stolelift, da der kan tages højde for bevaringsværdig arkitektur med mere under installationen.

En stolelift kan installeres på både indersiden og ydersiden af en trappe, og optager minimal plads i rummet. Den er let at betjene, og når du vælger at købe en stolelift fra Jøhl, kan du være sikker på at kvaliteten altid er helt i top, og sikkerheden på sit højeste. Du behøver ikke gå på kompromis med din egen eller dine kæres sikkerhed, og du kan vente med at flytte fra hjemmet indtil om mange år.

Stolelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *