Stolelift

Stolelift

Med en stolelift fra Jøhl vil du få hjælp til at genoprette den nemme adgang til trapperne i huset, hvis du på nuværende tidspunkt synes at trapperne mest er en hindring i at nyde dit hjem.

Om Stolelift

Der kan være mange grunde til at trapper derhjemme bliver en belastning, og at man kan få brug for hjælp, men med en stolelift behøver du ikke længere tænke på udfordringerne, men kan i stedet se frem til øget sikkerhed og fred i sindet. Med en stolelift kan du nemlig atter benytte trappen uden problemer, og du mindsker risikoen for fald og ulykker på trinnene.

Jøhl har igennem mange år hjulpet et utal af danskere til nemmere adgang til trapper landet over. Det være sig både i private hjem og på institutioner og offentlige bygninger, hvor der er brug for at tage ekstra hensyn og tilbyde en hjælpende hånd, til de der kan have problemer med at forcere trapperne enten permanent eller midlertidigt.

En stolelift er naturligvis helt sikker at bruge, og kan installeres over alt, så hvis det lyder som en løsning for dig, så kontakt en konsulent hos Jøhl, og få den råd og vejledning du har brug for, for atter at kunne blive mobil på trappen.

Stolelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *