Stolelift

Stolelift

En stolelift er ikke en installation der kræver specielle trapper eller forhold for at kunne blive installeret. Tværtimod kan en moderne stolelift, som for eksempel dem Jøhl forhandler, monteres praktisk talt overalt, da de ikke er afhængige af særlige materialer eller omgivelser. Alt de meget beskedent kræver, er en væg og en trappe.

Om Stolelift

En stolelift kan hjælpe dig med at genoprette fuld adgang til dit hjem, ved lige indendørs trapper. Ved hjælp af høj kvalitet og sikkerhed monteres der en jernskinne på væggen, som der derefter monteres en sikkerhedsgodkendt stol på. Den vil let og pålideligt fragte dig op og ned af trappen, og har endda ofte plads til at du kan medbringe en pose vare, vasketøj eller lign.

På buede trapper kan der også enkelt og nemt installeres en stolelift, hvor den monterede jernskinne blot formes som væggen og trappens bue, og derefter monteres direkte på væggen. Den installerede stol vil vælge jernskinnens buede form og fragte dig rundt om sving og knæk, uden problemer.

Også udenfor kan der let installeres en stolelift, til og fra verandaer, døre med mere. På den måde kan du også let få adgang til vejen, haven og hvad der ellers måtte være udenfor din dør. For ekstra holdbarhed kan din trappelift leveres i bestandigt stof og i materialer, der bedre kan tåle det danske vind og vejr.

Stolelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *