Stolelift pris

Stolelift pris

At besvare spørgsmål omkring en stolelift kan være en svær kamel at sluge. Ikke fordi disse løsninger ikke er sig selv værd i øget livsglæde og livskvalitet, men fordi en stolelift pris afhænger af mange faktorer.

 

En god stolelift pris med god service

En stolelift pris kan blandt andet afhænge af længden på din trappe, og hvor mange samt hvor kurvede svingene er på trappen. Derfor anbefales det at hyre en professionel, som for eksempel Jøhl Human Care, der har mange års erfaring i at give en korrekt stolelift pris til både privat, erhverv og offentlige kunder. De professionelle folk kommer ud for at se på din trappe og lave en skræddersyet stolelift pris som tager hensyn til alle faktorer i dit hjem. Der kan være store prisforskelle på de forskellige modeller, men hvis ikke den billige stolelift passer i dit hjem, er det lige meget hvor god en stolelift pris det er. Trappen og stoleliften skal være en match.

Efter at have fået en god stolelift pris bestilles din unikke stolelift, og den installeres ved at der på trappen monteres en skinne, hvor selve stoleliften kan køre op og ned. Derefter skal selve stolelifte monteres på skinnen, samt der skal sikres at de elektriske installationer af stoleliften er korrekt installeret. Alt dette arbejde kan Jøhl Human Care naturligvis også tage sig af, således at du kan være helt sikker.

Stolelift-pris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *