Stolelift

Stolelift

En moderne stolelift kan finde sin plads på selv den smalleste trappe, og uden at genere den øvrige trafik op og ned af trinnene. Den er sikker at bruge, let at komme ind og ud af, og så sørger den ikke mindst for at du kan blive i dit hjem, mange år endnu.

Om Stolelift

Med stoleliftenes opfindelse, blev der skabt et naturligt valg, til de der ønsker at blive i deres hjem, selvom trappen ikke længere er så nem at forcere som den har været. Der er ikke længere grund til at flytte fra din elskede bolig med alle minderne om børn og børnebørn, heller ikke selvom din trappe er stejl, smal eller slår sving. Stoleliften kan installeres over det hele, og uanset hvilket materiale din trappe er bygget af.

Hos Jøhl leveres der sikre, pålidelige løsninger der har din brug for øje. Siden 1978 har de forhandlet specialmøbler og hjælpemidler til både private og institutioner, og alle produkter opfylder virksomhedens strikse krav til en høj kvalitet og høj sikkerhed. De ved hvor svært det kan være at vinke farvel til sit hjem, men også hvor svært det være, at tage skridtet til at installere noget så markant som en stolelift. Det har de gjort nemmere for dig, ved at sørge for at den bliver installeret diskret og ikke ødelægger den øvrige indretning.

Stolelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *