Stolelifte

Stolelifte

Er du på udkig efter stolelifte til lige trapper? Jøhl Human Care tager god hånd om danskernes brug for stolelifte i både private hjem og erhvervsbygninger eller offentlige instanser.

 

Smarte stolelifte

Jøhl Human Care går ikke kun op i at deres stolelifte skal have bestået samtlige sikkerhedstests uden problemer eller anmærkninger, de vil også gerne give brugeren en god helhedsoplevelse af deres stolelift. Derfor er produktsortimentet af stolelifte designet til at opfylde specifikke krav til design og montering, således at installationen generer mindst muligt i hjemmet. Monteringen er for øvrigt så nem og diskret, at de valgte stolelifte hurtigt er installeret, nem og uden yderligere besvær.

Den gode kundeoplevelse hos Jøhl starter allerede i overvejelserne, og derfor kommer sælgerne gerne ud til et uforpligtende møde, hvor der tilbydes gratis rådgivning til netop dit behov for stolelifte, og hvor der laves en gennemgang af din nuværende situation, dine behov og muligheder for stolelifte. På den måde får du et stolelift tilbud der er skræddersyet specielt til dig, du vælger det materiale, du ønsker på de valgte stolelifte og får den specialdesignede stoleliftløsning installeret og monteret.

Stolelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *