Stolelifte

Stolelifte

Stolelifte er velegnet til kørestolsbrugere og gangbesværede, og monteres direkte på trappen eller lige ved siden af. Stolelifte er stabile i drift, brugervenlige og kompakte. Det er slut med tunge, irriterende løsninger der fylder hele rummet. De moderne stolelifte fylder helt ned til 70 cm i brugbar form og kun halvdelen, når de slås sammen og ikke er i brug.

 

Stolelifte gjort simpelt

I langt de fleste stolelifte kan stolelifte tilpasses den eksisterende trappe i bygningen. Installering af en trappelift er en nem og ukompliceret måde at få et ’niveaufrit’ hjem eller bygning på. For kørestolsbrugere og gangbesværede, betyder dette en øget tilgængelighed og mindre afhængighed af andre. Denne øgede mobilitet gør automatisk at livskvaliteten forhøjes, og at stolelifte dermed giver mere frihed.

Hos Jøhl Humancare ser de det som en fornøjelse at assistere kunder med hele processen fra valg af stolelifte til den endelige montering og installering. Dette gør de med glæde, fordi ved hvor stor værdi det endelige produkt har for de mennesker, der dagligt vil komme til at benytte de installerede stolelifte.

Stolelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *