Stoleløfter

Stoleløfter

Er man plejer af en gangbesværet bruger uden stoleløfter, kan det ofte indebærer tunge løft og slitage på kroppen, også i en tidlig alder. Skal man for eksempel flytte en stol til og fra spisebordet er løsningen typisk at have små hjul på stolen, hvilket både er en besværlig, tidskrævende og dyr løsning, der samtidig belaster kroppen unødigt meget.

 

Vælg stoleløfter løsningen

Ved at vælge at arbejde med stoleløfter, kan man lette sig selv for meget besvær. En stoleløfter kan bruges på langt de fleste typer stole og med de fleste brugeres samarbejdsevne. En stoleløfter er udstyret med en vippefunktion, der gør den let at bruge, ved at brugeren læner sig lidt fremad, den brugte stoleløfter skubbes ind under stolen, og brugeren flyttes. Har man behov for regelmæssigt at veje en bruger har Jøhl også udviklet en digitalvægt der kan monteres direkte på stoleløfter produktet, og hjælp med vejning af brugeren, uden at denne skal flyttes.

Vægt og stoleløfter kan bestilles samlet men vægten kan også bestilles separat for senere montering på stoleløfter produktet.

Stoleløfter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *