Stoleløfter

Stoleløfter

Jøhl har gjort det til deres levevej at give danskere en forøget livskvalitet ved at kunne komme nemmere rundt i dagligdagen. Et af deres mest populære redskaber er stoleløfter produktlinjen, som udgør hjælpemidler til at forflytte en stol/bruger til og fra spisebordet eller andre steder.

 

En stoleløfter er en uvurderlig hjælp

En stoleløfter er en uvurderlig hjælp for de der arbejder med bevægelsesbesværede mennesker, og har brug for at få lettet deres hverdag. At håndtere tunge løft og forflytninger skal kunne udføres uden at belaste og nedslide kroppen mere end højest nødvendigt, det ved Jøhl. Og de tager sig godt af dig ved at have udviklet den optimale Lift & Move stoleløfter.

Slut med at sætte hjul på stolen og håndtere tunge løft. Med en stoleløfter udnyttes vippefunktionen i maskinen og stol og bruger flyttes nemt og enkelt, uden unødige belastninger for hverken plejer eller bruger. Har man behov for regelmæssig vejning, er dette også muligt, da Jøhl har udviklet en digitalvægt for montering direkte på deres stoleløfter.

Har du brug for en lettere hverdag og stoleløfter, så kontakt Jøhl allerede i dag.

Stoleløfter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *