Tagvinduer

Tagvinduer

Vitral er producent og forhandler af mange forskellige former for løsninger inden for tagvinduer installationer. Lige fra den klassiske og smukke ovenlyskuppel, der giver et unikt lysindfald og kan leveres med mulighed for automatisk udluftning, til de mange Vitral tagvinduer.

 

Forskellige tagvinduer til forskellige behov  

Vitral ovenlyskuppel løsninger er gode til dybe rum og gangarealer, hvor den giver rig mulighed for at sikre et større eller mindre lysindfald i rummet. Der kan skabes udluftning og ventilation og systemer er ideelt til alle typer boliger, sommerhuse, institutioner med mere, der har flade tage.

En Vitral lystunnel er derimod ideel til at sikre dagslys i rum, hvor ovenlysløsninger ikke er en mulighed. Det kan for eksempel være ved gangarealer og trappearealer, der ofte kan virke mørke og ikke vil have mulighed for tagvinduer.

De moderne Vitral tagvinduer er perfekte hvis du har større fællesarealer i hjemmet eller i kontoret med mere. De oplukkelige moduler fra Viral sikrer optimale muligheder for udluftning og ventilation i rummet, og ved at installere tagvinduer i et ellers fladt tag, udnyttes alle flader af huset, til at give et optimalt lysindfald og udnyttelse af sollyset.

Tagvinduer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *