Tagvinduer

Tagvinduer

Lige fra den klassiske og smukke ovenlyskuppel, der giver et unikt lysindfald og kan leveres med mulighed for automatisk udluftning, til de mange Vitral ovenlyskuppel løsninger er gode til dybe rum og gangarealer, hvor den giver rig mulighed for at sikre et større eller mindre lysindfald i rummet.

Vitral tagvinduer. Vitral er producent og forhandler af mange forskellige former for løsninger inden for tagvinduer installationer.

 

Forskellige tagvinduer til forskellige husbehov og huse  

De moderne Vitral tagvinduer er perfekte hvis du har større fællesarealer i hjemmet eller i kontoret med mere.

Der kan skabes udluftning og ventilation og systemer er ideelt til alle typer boliger, sommerhuse, institutioner med mere, der har flade tage. De oplukkelige moduler fra Viral sikrer optimale muligheder for udluftning og ventilation i rummet, og ved at installere tagvinduer i et ellers fladt tag, udnyttes alle flader af huset, til at give et optimalt lysindfald og udnyttelse af sollyset.

En Vitral lystunnel er derimod ideel til at sikre dagslys i rum, hvor ovenlysløsninger ikke er en mulighed. Det kan for eksempel være ved gangarealer og trappearealer, der ofte kan virke mørke og ikke vil have mulighed for tagvinduer.

Tagvinduer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *