Tank inspektion

Tank inspektion

Hos TechCorr har vi delt vores arbejde op to typer: En udvendig tank inspektion, og en indvendig tank inspektion. En tank inspektion sikrer for at der bevares et sikkert arbejdsmiljø og at miljøet opretholder kravene fra EEMUA 159 og API 653 reglementerne. Når tanken er på plads, er det vigtigt at holde sin tank inspektion ved lige. Processen kan tage op til 10 år, men er altafgørende for at kunne bevare sikkerhed og kontinuum af dine lagertanke.

 

Hvad får man ud af en tank inspektion

Vores indvendige tank inspektion sker via en fjernstyret enhed, som er hydraulisk drevet, samt et selvkørende køretøj, som er designet til at fjerne slam i tanken. På den måde kan vi scanne bunden af en fyldt tank, mens den er i brug, og dermed tilbyde en vurdering af tankbundens integritet.

Den udvendige tank inspektion har til formål at sikre vedligeholdelsen af arbejdsmiljøet omkring tanken. Vi tilbyder tank inspektion til alle API 653 godkendte lagertanke over jorden. Ved denne type inspektion vil vi fastslå og vurdere tankens tilstand, samt bekræfte om den er klar til brug.

Er du interesseret at høre mere om vores tank inspektion, er du velkommen til at kontakte os på telefon 5357 5353 eller på e-mail techcorreurope@techcorr.com.

Tank inspektion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *