Tank inspektion

Tank inspektion

En tank inspektion sikrer for at der bevares et sikkert arbejdsmiljø og at miljøet opretholder kravene fra EEMUA 159 og API 653 reglementerne. Processen kan tage op til 10 år, men er altafgørende for at kunne bevare sikkerhed og kontinuum af dine lagertanke. Når tanken er på plads, er det vigtigt at holde sin tank inspektion ved lige.

Hos TechCorr har vi delt vores arbejde op to typer: En udvendig tank inspektion, og en indvendig tank inspektion. . Vi tilbyder tank inspektion til alle API 653 godkendte lagertanke over jorden. Den udvendige tank inspektion har til formål at sikre vedligeholdelsen af arbejdsmiljøet omkring tanken. Ved denne type inspektion vil vi fastslå og vurdere tankens tilstand, samt bekræfte om den er klar til brug.

 

En tank inspektion der kan spare dig for meget

Vores indvendige tank inspektion sker via en fjernstyret enhed, som er hydraulisk drevet, samt et selvkørende køretøj, som er designet til at fjerne slam i tanken. På den måde kan vi scanne bunden af en fyldt tank, mens den er i brug, og dermed tilbyde en vurdering af tankbundens integritet.

En tank inspektion eliminerer udgiften til nedrivning af defekte tanke, og hvis du vælger vores løsning udfører vi en API 653 inspektion på få dage. Vi prioriterer rapportering højt, når det kommer til tank inspektion. Derfor giver vi altid fuld rapportering, og belyser for eksempel defekter via X&Y koordinatsystemet.

Tank inspektion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *