Temperaturføler

Temperaturføler

En temperaturføler kan måle ved direkte kontakt med varmekilden eller uden direkte kontakt til kilden, under anvendelse af udstrålende energi i stedet. Hvilken metode der benyttes, afhænger af miljøet. En populær termisk metode til måling er termoelement, som er sammensat af to forskellige metal legering ledninger. Kombination af to forskellige metaller skaber en stærk spænding, der har samme kapacitet som temperatur. Termoelementer giver typisk store måleområder.

En temperaturføler måler temperaturen ved hjælp af fire måleskalaer an på hvilken måleskala man ønsker at benytte. Temperaturer er en af de mest målte miljøstørrelser, blandt andet fordi de fleste fysiske, elektroniske, kemiske, mekaniske og biologiske systemer påvirkes af temperaturen. En temperaturmåler er altså ikke et helt ligegyldigt værktøj i langt de fleste industrier. Derfor findes der også mange former for temperaturføler.

Men uanset om du har brug for termoelement eller en anden type temperaturføler, kan du være sikker på at du altid kan kontakte KLINGER Danmark med succes. Det verdensomspændende videnscenter er leverandør af temperaturføler og mange andre produktlinjer i hele verden og står altid klar til at hjælpe deres kunder med ethvert tænkeligt spørgsmål.

Temperaturføler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *