Temperaturføler

Temperaturføler

En af de mest fejlfortolkninger af en temperaturføler, fra folk der ikke ved hvad den gør, er at en temperaturføler reagerer på den faktiske temperatur. Dette er forkert. En temperaturføler reagerer som en reaktion på en temperaturforskel mellem måle- og referencepunktet på installationen.

Der er mange installationer der kan have gavn af en temperaturføler, og som endda kræver en temperaturføler, hvis de skal bruges optimalt. Er du i tvivl om hvilken føler der vil være mest hensigtsmæssig at bruge i dit tilfælde, kan du med fordel kontakte KLINGER, som er eksperter på området. Her får du råd og vejledning, som er anskaffet gennem adskillige års arbejde og ekspertise i branchen, og du kan være sikker på at der altid tages hensyn til at kvalitet og sikkerheds skal være på sit højeste.

En temperaturføler er en anordning, typisk et termoelement, der sørger for at foretage en temperaturmåling gennem et elektrisk signal. Et termoelement er lavet af to forskellige metaltråde, som er forbundet i den ene ende. I den anden ende er der forbundet en elektronisk måleenhed. De to forskellige metaller som trådene er lavet af, genererer elektrisk spænding i direkte forhold til ændringer i temperaturen.

Temperaturføler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *