Termoelement

Termoelement

Da sammensætning af forskellige metaller alle vil have forskellige karakteristikker, er et termoelement til industriel anvendelse standardiseret iht. DIN43710 og DIN IEC 584 normerne. Et termoelement består af 2 tynde metal ledere, der er samlet i den ene ende, kaldet den “varme” ende (hot junction). Den anden ende kaldes derfor den “kolde” ende (cold junction) eller referencen.

Klinger leverer en lang række af produkter, fra termoelement, membranventiler til ventiler, tætninger og pakninger til en lang række kunder både i Danmark og på et internationalt plan. Termoelement leveres som komplette følere for montage i rør/tanke eller som kabelfølere der er velegnede til opgaver hvor små dimensioner er et krav.

 

Lær mere om termoelementer fra Klinger

I disse normer defineres en række termopar (metalpar) og sammenhængen mellem temperatur og elektromotorisk kraft er kortlagt. Uanset hvilket termoelement du er på jagt efter, kan vi kun anbefale at kontakte Klinger Danmark, får at få det bedste termoelement produktsortiment på markedet.

Hos Klinger finder du en virksomhed der er kendt for høj kvalitet, excellent service og har mere end 100 års erfaring i 9 forskellige lande. Uanset hvilket termoelement du er på jagt efter, kan vi kun anbefale at kontakte Klinger Danmark, får at få det bedste termoelement produktsortiment på markedet.

Termoelement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *