Termoelement

Termoelement

Termoelement leveres som komplette følere for montage i rør/tanke eller som kabelfølere der er velegnede til opgaver hvor små dimensioner er et krav. Et termoelement består af 2 tynde metal ledere, der er samlet i den ene ende, kaldet den “varme” ende (hot junction). Den anden ende kaldes derfor den “kolde” ende (cold junction) eller referencen.

 

Hvad tilbyder Klinger Danmark?

Da sammensætning af forskellige metaller alle vil have forskellige karakteristikker, er et termoelement til industriel anvendelse standardiseret iht. DIN43710 og DIN IEC 584 normerne. I disse normer defineres en række termopar (metalpar) samt hvordan sammenhængen mellem temperatur og elektromotorisk kraft er kortlagt og fungerer.

Uanset hvilket termoelement du er på jagt efter, kan vi kun anbefale at kontakte Klinger Danmark. De har nemlig alt, hvad du måtte søge efter. Du kan også kontakte dem, får at få det bedste termoelement produktsortiment på markedet.

Hos Klinger får du nemlig en virksomhed der er kendt for høj kvalitet, excellent service og har mere end 100 års erfaring i 9 forskellige lande.

Termoelement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *