Tømrer Herlev

Tømrer Herlev

Mangler du en Tømrer Herlev? Led ikke længere. Med Gladsaxe Bygningsentreprise er du sikret et kvalitetsresultat, der vil holde i mange år fremover, og som dine venner vil misunde, når du inviterer til middagsselskaber fremover.

Om Tømrer Herlev

Gladsaxe Bygningsentreprise er en erfaren Tømrer Herlev med kompetencer inden for mange forskellige opgaver, nybygninger og istandsættelser. De lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. De opsætter tapet, klarer udskiftning af vinduer og istandsættelse af gamle døre og vinduer. De opsætter trapper og tager sig af tagkonstruktioner som vindskeder, kviste og spær. Også isolering er en mulighed hos Gladsaxe Bygningsentreprise, uanset om det drejer sig om isolering mod kulden for at spare på varmen, eller isolering som svar på gener ved lyd eller for eksempel mod brand og lignende.

Kort sagt er ingen opgave for stor, ingen opgave er for lille. Det er blot at ringe til din Tømrer Herlev og få et godt tilbud til en konkurrencedygtig pris. Gladsaxe Bygningsentreprise udfører nemlig alt inden for tømrerarbejde, så langt som du overhovedet kan tænke dig det. Og selvom vi siger Tømrer Herlev skal det ikke tages helt bogstaveligt, for de kører på hele Sjælland og øerne.

Tømrer Herlev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *