Tømrer København

Tømrer København

Jeg havde i længere tid overvejet at for renoveret min trappe og gulvet på 1. sal, men når jeg søgte på en tømrer København, var udbuddet alt for stort til at jeg kunne gennemskue markedet. I stedet begyndte jeg at spørge venner, bekendte og kollegaer, og flere af dem foreslog Gladsaxe Bygningsentreprise. Det var på den måde, at jeg fandt min nye tømrer København.

En dygtig tømrer København jeg gerne hyrer igen

Jeg snakkede med Johnni fra Gladsaxe Bygningsentreprise, som kom forbi og gav et overslag på arbejdet. Det var uden tvivl en dygtig tømrer Københavnjeg havde fået fat i. Han var færdig, allerede efter en uge og det var et flot resultat han afleverede. Samtidig skal der lyde stor ros til folkene hos denne tømrer København, for at kunne komme med input til yderligere boligdrømme, og tænke kreativt og selvstændigt i hele processen. Jeg og min familie følte aldrig at vi var i vejen, og der var altid ryddet op når vi kom hjem med ungerne efter en lang dag. Selvom det aldrig er en udpræget fornøjelse at bo i byggerod, så gjorde Gladsaxe Bygningsentreprise det bestemt meget mere udholdeligt end ellers. Et tømrer København firma jeg klart anbefaler.

Tømrer-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *