Tømrer København

Tømrer København

Gladsaxe Bygningsentreprise er et tømrerfirma, der tager deres fag som tømrer- og snedker ganske alvorligt. Ved at fokusere på den bedst mulige kvalitet af både værktøj, materialer og arbejde, og ved altid at have den gode service for øje, sørger Gladsaxe Bygningsentreprise for at være en af de bedste Tømrer København virksomheder du kan støde på.

Om Tømrer København

Som Tømrer København udfører Gladsaxe Bygningsentreprise alt fra traditionelt tømrerarbejde til de mere særlige, unikke opgaver. De dygtige fagfolk opsætter trapper, udskifter og istandsætter døre- og vinduer, lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder og gipsplader. Ingen opgave er for stor eller for lille for denne Tømrer København, de er blot glade for at udføre deres fag med stolthed og give kunden det bedste resultat. Har du større renoveringsopgaver er dette heller ikke et problem. Tømrer København kan for eksempel også klare tag renovering/tagarbejde, isoleringer/efterisolering og arbejder gerne med tilbygninger og nybygninger til huset.

Kontakt Gladsaxe Bygningsentreprise allerede i dag, for at få et uforpligtende møde om netop dit byggeprojekt. Så har du snart et godt tilbud fra Tømrer København som vil glæde både dig og dit hjem.

 

toemrer-københavn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *