Trappelift

Trappelift

Alle ved hvad en elevator er, og hvad den hjælper med. Den gør det muligt at i bo et sted med flere etager, selvom man har nedsat mobilitet eller tunge ting der skal op på fjerde sal. Men hvad gør man, hvis man blot bor i en almindelig villa i to etager, og trappen er blevet en forhindring?

En trappelift er vejen frem – Bogstaveligt talt!

 

Få en trappelift fra Jøhl

En trappelift gør det muligt at blive boende i etageboligen, selvom vores mobilitet måske ikke er som den altid har været. Og den er væsentligt billigere og mere diskret end at installere en elevator midt i dagligstuen!

Med en trappelift installeret i hjemmet, vil det igen være sikkert og nemt at bo i hjemmet med trapper, og der vil kunne være mange gode år tilbage på stedet. En trappelift fra Jøhl er nem at installere indendørs og vil ikke ødelægge hjemmets indretning. Trappen kan stadig bruges af gående, arkitekturen i hjemmet vil forblive den samme, og du behøver næppe heller fjerne det lille pyntebord med krystalvasen. Liftene er funktionelle og nemme at betjene for alle aldre, og du kan endda bruge dem selvom du har behov for at tage en kurv vasketøj eller en pose købmandsvare med op/ned af trappen.

Trappelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *