Trappelift

Trappelift

Benævnelsen trappelift er faktisk yderst præcis. En trappelift er en lift med motor, som kan transpore sin passager sikkert og ned og nem af en trappe, når det kniber med at få benene til at klare trappen.

En trappelift er monteret på en skinne, der er fastmonteret trappen. Dette gør at en trappelift fylder minimalt i hjemmet, og at trappen stadig kan bruges af gående Den transporterer dig nemt op og ned af trappen, er robust og holdbar, og du kan have vasketøj eller lignende med dig.

 

Hvordan går jeg en trappelift installeret?

En trappelift skal være sikkerhedsgodkendt og forsvarligt monteret og installeret. Derfor er det et område, hvor det er ekstremt vigtigt at man får fat i en fagmand, der ved hvad han laver. Vi anbefaler Jøhl Humancare. De har i årevis gjort tusinder af danskerens hverdag nemmere, ved at installere og godkende trappelift installationer i hele landet. Med Jøhl som leverandør, er du sikker på at du en rigtig god pris på din trappelift, og en pris som inkluderer alt. Ikke noget med uforudsete ekstra regninger, når din trappelift først er installeret. Du får automatisk det hele med i pakken, får en sikkerhedsgodkendt installation, god service og som det mest naturlige vil du snart igen være på vej op og ned af trappen.

Trappelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *