Trappelift

Trappelift

Der kan være mange grunde til at det er blevet aktuelt at installere en trappelift. Er du begyndt at blive naturligt gangbesværet? Eller er der opstået et mindre eller større handicap, der gør at trappen er blevet til en udfordring i dagligdagen? En trappelift kan give dig en nemmere, mere komfortabel hverdag, hvor du ikke behøver grue over at skulle op og ned af husets trappe. Med en trappelift bliver det let som en leg, og du slipper for at skulle flytte fra en bolig, du ellers holder af.

 

Hvad koster en trappelift?

En trappelift kan have mange forskellige priser, og derfor er det svært at give et entydigt svar. Der er lige så mange priser, som der er trappelift systemer. Prisen på en trappelift afhænger blandt andet af trappens længde. Jo længere trappe, jo mere skinne og materialer skal der bruges, og jo dyrere bliver prisen som udgangspunkt. Dog kan korte trapper også være så komplicerede at det kræver dyrere materialer.

Er der sving på trappen er det også noget der har betydning for den endelige pris på din trappelift. Sving og knæk er som udgangspunkt ikke besværlige at installere en trappelift på, de kræver blot præcision og lidt mere komplicerede materialer.

Endeligt er der selvfølgelig også det faktum at der findes mange typer trappelift, og at prisen selvfølgelig afhænger af hvilken type du ønsker.

Trappelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *