Trappelift

Trappelift

Hos Jøhl har de gjort det til deres speciale og passion at fremstille, levere og installere trappelift installationer til kørestolsbrugere og gangbesværede i både industri, erhverv og privat. Kodeordet er at alle bør have bevægelighed og frihed i deres dagligdag, og det har tusinder af danskere foreløbigt mærket med hjælp fra Jøhl.

 

Hvad er en trappelift?

En trappelift består af en skinne som monteres på væggen eller bæresøjlen omkring trappen. På skinnen monteres platforme og sikkerhedsbøjler, samt en stol, hvis det er denne type trappelift der installeres. Det afhænger af om den skal være til blot personer eller også til kørestole og lign. hjælpemidler.

En trappelift skal sikkerhedsgodkendes og monteres korrekt, og derfor er det vigtigt at man vælger et veletableret og troværdigt firma til at udføre opgaven. Derfor anbefaler vi Jøhl, der er eksperter på området.

For brugeren er en trappelift betyder det at man får en sikker og tryg kørsel op og ned af trappen, samt ved mindre niveauforskelle i omgivelserne. En trappelift fås både i manuel udgave, hvor brugeren selv kan betjene liften, og i en automatisk udgave, hvor liften styres af andre. Uanset hvilken type trappelift du vælger, er vi sikker på at du snart vil opleve den store glæde det er, igen at have ekstra bevægelighed og frihed i dagligdagen.

Trappelift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *