Trappelifte

Trappelifte

Hjemmets trapper er desværre ofte en vigtig årsag til at mange vælger at fraflytte deres ellers elskede bolig. Der kan både være tale om mennesker, der på grund af alderdom får sværere ved at klare trinene, men også de der kommer ud for en ulykke og ikke længere er så mobile som tidligere.

Om Trappelifte

Uanset årsagen er det et hårdt slag at måtte flytte fra et hjem man elsker og har gode minder i. Derfor kan trappelifte også være en god løsning.

Ved at installere trappelifte fra Jøhl er det muligt at blive i sit hjem mange år endnu – Også uden at skade boligens tilstand eller indretning til uigenkendelighe.d

Med trappelifte fra Jøhl i dit hjem, får du de nyeste produkter på markedet, som opfylder de strenge krav til kvalitet og sikkerhed, som Jøhl er kendt for. Trappelifte installeres let på alle slags trapper, uanset materiale og længde, og sving og knæk er heller ikke et problem. Efter installation styres trappelifte let via stolens armlæg og kontrolpanel, og selve installationen er også diskret nok til ikke at skabe store ændringer i indretningen.

Jøhl har siden 1978 hjulpet utallige danskere i både institutioner og private hjem med at få en nemmere hverdag og et mere bevægeligt liv med trappelifte og andre installationer. Kontakt dem i dag, for at høre hvad de kan gøre for din livskvalitet.

Trappelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *