Trappelifte

Trappelifte

Op gennem livet kan man blive udsat for at bo i et ellers elsket hus og hjem, som desværre har en trappe, der forhindrer én i at komme ind og ud uden besvær. Det kan være at alderdomme har sat sig i knæ og ben, eller at en ulykke eller sygdom har sænket førligheden. I så fald kan trappelifte være vejen frem.

 

Installer trappelifte og undgå at flytte

Ved at installere og montere trappelifte i boligen, vil trappen ikke længere være en forhindring. Om du har nedsat førlighed og er dårligt gående, eller om du er i kørestol, så kan der installeres trappelifte der tager hensyn til dig og dine behov for bedre bevægelsesfrihed.

Trappelift ligner avancerede anordninger, som aldrig kan installeres i private hjem, men det kan de sagtens. De dygtige teknikere fra Jøhl kommer gerne ud for at kigge på din bolig og vurdere hvilken løsning, der vil være mest aktuel og bedst dækkende for dine behov. Når trappelifte produkterne er bestilt, får du atter besøg af en montør, som montere og installere alting korrekt, og tester dine nye trappelifte med dig, så du føler dig sikker på at bruge dem alene. Og den pris du får, er naturligvis den pris du betaler. Ingen skjulte omkostninger eller pludselige gebyrer.

Trappelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *