Trappelifte

Trappelifte

Trappelifte findes i mange anordninger, størrelser og udformninger. Den mest almindelige type af trappelifte er dog den der består af en platform med plads til kørestol eller med en fastmonteret stol.

 

Hvordan virker trappelifte?

Trappelifte kan installeres i alle slags hjem og institutioner, uanset trappen. Trappelifte er nemlig ikke så vanskelige, så de kan installeres på både lige og kurvede trapper af alle materialer og design.

Trappelifte installeres med en styreskinne der monteres langs trappen, og tilpasses trappens profil og udformning helt nøjagtigt. Der er derfor heller ikke to trappelifte der er helt ens, fordi alt specialdesignes. På skinnen monteres der en platform, der er designet til at bære vægten af et menneske, samt eventuelle medbragte genstande. Trappelifte er nemlig designet til at du også kan have indkøb, vasketøj eller andet med dig.

Kontakter du Jøhl for at få et prisoverslag på trappelifte til dit hjem, kan du være sikker på at få den bedste service og kvalitet på markedet. De dygtige teknikere er eksperter i trappelifte og kommer gerne ud og giver et godt tilbud på trappelifte hjem til dig. Alle trappelifte kan naturligvis også bestilles med fuld montering og installering, så du er sikker på alt monteres korrekt og at trappelifte systemet er sikkert at bruge efterfølgende.

Trappelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *