Trappelifte

Trappelifte

Trappelifte er fantastiske opfindelser, som kan give helt ny livskvalitet til de der oplever problemer med at komme op og ned af trapper, både i hjemmet og ude.

Trappelifte fås til både lige trapper og trapper med knæk, og fås i forskellige designs og varianter, men nogle af de bedste modeller, får du hos danske Jøhl Human Care, der leverer trappelifte i til alle typer trapper og har gjort det siden 1978. Siden dengang har de serviceret mange danskere og sørget for at de ubesværet kan komme op og ned af trapperne.

 

Trappelifte efter dit behov

Trappelifte fungerer via en ganske simpel installation og i dag kan man også få dem i ganske diskrete designs og i forskellige farvevalg.

En skinne monteres på trappen, og følger blot væggen langs trinnene, det vil sige, hvis trappen knækker, gør væggen og dermed skinnen det også, uden problemer. På skinnen monteres der dernæst en stol og fodstøtte, som i mange trappelifte varianter, kan foldes sammen for at spare plads, når trappeliften ikke bruges. Trappelifte er batteridrevet og virker, selv hvis der skulle være strømafbrydelse eller der ikke er elinstallationer i nærheden.

Kontakt Jøhl allerede i dag, og få en af de dygtige sælgere til at komme ud og se på netop dit behov. Der vil også kunne foretages uforpligtende målinger, der danner grundlag for et uforpligtende trappelifte tilbud.

Trappelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *