Trappelifte

Trappelifte

Med trappelifte i hjemmet får du sikker fleksibilitet og nemmere tilgængelighed til alle husets etager og rum, også hvis bentøjet ikke længere er som det har været.

 

Trappelifte med sikkerhed

Alle Jøhls trappelifte installeres sikkert og enkelt, og er alle gennemtestet og sikkerhedsgodkendt efter de skrappeste regler på markedet. Hos Jøhl sætter de sikkerheden over alt andet, og du kan være sikker på at få det bedste af det bedste.

Jøhls trappelifte er derudover også brugerdesignet, og kan tilpasses flere muligheder og typer af hjem, både hvad angår trappens udformning, samt liftens generelle udseende. Med trappelifte behøver du ikke maltraktere hele hjemmet, du får en simpel og pæn installation der kan tilpasses hjemmets design.

Du behøver heller ikke bekymre dig om hvordan trappelifte bruges og fungerer, for liften er let at manøvrere og bruge i hverdagen. Takket være fodpladen i bunden af den monterede stol, kan du også have for eksempel indkøbsvare eller lidt vasketøj med op og ned af de installerede trappelifte. Og så kan de bære op til 120 kg som standard.

Trappelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *