Trappelifte

Trappelifte

Når det kommer til trappelifte er der mange spørgsmål og svar, som kan være rare at få ud af verden, før man investerer i trappelifte til hjemmet, institutionen, organisationen eller ejendommen.

For det første, er du i tvivl: Trappelifte og stolelifte er nøjagtig det samme. Det er en installation der giver øget tilgængelighed og en lettere hverdag for mange befolkningsgrupper.

 

2 hurtige om trappelifte og deres krav

Der var engang masser af krav, som skulle være opfyldt, for at man kunne få trappelifte installeret. Med den moderne teknologi og det nye design, er dette heldigvis ikke længere tilfældet. I dag kan moderne trappelifte foldes sammen, så de ikke fylder mere end 35 cm ud fra væggen, når de ikke er brug. Og i brug kan de fylde helt ned til 70 cm målt fra væggen.

Væk er også de tider, hvor der kun kunne laves lige trappelifte. I dag kan de designes og installeres, så de også kan benyttes til trapper, der enten knækker eller buer. Trappelifte kan køre langs væggen eller langs gelænderet og gøre ophold for af- og påstigning på flere etager undervejs.

Trappelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *