Trappelifte

Trappelifte

Moderne trappelifte er så godt som lydløse, og hjælper dig og dine medmennesker til en lettere hverdag, med øget tilgængelig og større livskvalitet. Med andre ord er trappelifte en rigtig god investering.

 

Bliv lidt klogere på trappelifte

Moderne trappelifte er batteridrevne, hvilket sikrer en jævn og rolig drift, samt en næsten lydløs installation. Et batteri holder typisk i 5 år.

De færreste forhandlere af trappelifte kan give en færdig pris, uden at kende din situation bedre. De spørger ikke om detaljer, for at snage, men for at kunne give dig det bedst mulige produkt. Alle trappelifte er skræddersyet til dine specifikke behov og derfor varierer priserne. De kan ændre sig afhængigt af den konkrete trappes dimensioner, den valgte stolelift model og eventuelle yderligere udstyr, som du vælger.

Så snart trappelifte produktet er klar til installation, tager det kun et par timer at installere dine trappelifte. Og før montøren går igen, rydder han op, tester den installerede trappelift grundigt og viser dig, hvor nem den er at bruge.

Skal du betale for at få et godt tilbud? Selvfølgelig ikke. Hos Jøhl Humancare kan du gratis få et uforpligtende tilbud. Udfyld blot kontaktformularen på deres hjemmeside, og få en uforpligtende snak med dem.

Trappelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *