Trappelifte

Trappelifte

Trappelifte kan være nødvendige at installere både ude og inde, for eksempel hvis man har et par trin ned fra hoveddøren, eller en kælderhals der ofte benyttes. Er benene begyndt at klage over disse trin, så er trappelifte en løsning, der gør at I kan blive i jeres hjem, men stadig kan forcere trapperne dagligt.

 

Trappelifte til den enkelte

Trappelifte består af en stol med en motorenhed, som kører på en skinne, der er placeret på trappetrinene eller påsat på væggen. Ved at bruge installationen, kan man transportere sig selv mellem husets etager, og samtidig medbringe for eksempel vasketøj eller indkøbsvarer.

Men hvilken trappelifte er de bedste?

Ikke to trappelifte fra Jøhl er ens. Hos Jøhl Humancare har man nemlig gjort det til sin mission at levere individuelle trappelifte, tilpasset dens enkelte behov og omgivelser. Derfor kommer deres sælgere altid ud til en snak, hvor der også måles op i omgivelserne, og tages mål til nødvendige installationer. Derefter udarbejdes der et tilbud over hvilken trappelift der er aktuel at installere på stedet, således at du kun betaler for det nødvendige.

Trappelifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *